Newborn Musthaves is het label van Judith. Ze heeft sinds de geboorte van haar zoontje in december 2012, een liefde ontwikkeld voor multifunctionele basic babyproducten, die mooi zijn om te geven als kraamkado en nog lang te gebruiken zijn na die tijd. Ook voor mama! Die combinatie is niet altijd goed te vinden, waardoor ze besloot om ze zelf te gaan ontwerpen en creeren. De collectie is aangevuld met een aantal producten die Newborn Musthaves met zorg geslecteerd heeft op (multi)functionaliteit, uitstraling, fairtrade en uiteraard ter verfraaing van het interieur.

Items van mooie materialen, zachte kleuren en handmade producten van goede kwaliteit. Allemaal in basic kleuren zoals beige, zwart, wit en/of grijs, met natuurlijk verschillende blauw en roze tinten. Haar liefde voor baby, interieur en styling is terug te vinden in alle producten.

Naast de babyproducten maakt Newborn Musthaves ook custum made items voor de kinderkamer en andere gelegenheden. Zo is er voor elke gelegenheid een Musthave waarvan je hart een sprongetje maakt. Een uniek kado wat je graag geeft en graag zelf wilt krijgen; een echte (Newborn) Musthave!

© 2014 - 2020 newbornmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel