Navigatie

BETALEN

- IDEAL: Je betaald 100% veilig direct via IDEAL het aangeschafte product waarna het bedrag binnen een dag bij ons zal worden bijgeschreven.

- PAYPAL: Je betaald 100% veilig direct via PAYPAL het aangeschfte product waarna het bedrag binnen een dag bij ons zal worden bijgeschreven.

- Bankoverschrijving: Je maakt zelf het orderbedrag over op ING BANK NL13INGB0006487728  tnv Newborn Musthaves. Houdt rekening met een overboektijd van een tot drie werkdagen. Je bestelling wordt gemaakt en verzonden nadat de betaling is ontvangen. Indien Newborn Musthaves na zeven werkdagen nog geen betaling heeft ontvangen, dan zal de bestelling worden geannuleerd.

Let op: Prijzen kunnen variëren. Je hebt geen recht op het retouren van een product bij eventuele acties of aanbiedingen waarin hetzelfde product later een andere prijs heeft.

VERZENDEN
Newborn Musthaves maakt gebruik van de distributie van PostNL. PostNL biedt het pakket, nadat ze het hebben ontvangen, binnen Nederland en België binnen één dag aan, van maandag t/m zaterdag. Als je op het moment van bezorging niet aanwezig is, zal de koerier een bericht achterlaten. Op dit briefje staat een code, daarmee kun je via internet de bezorgdag en locatie wijzigen. Als dit niet gebeurt zal de koerier het pakket de volgende werkdag opnieuw proberen aan te bieden. Wanneer de koerier er ook bij de tweede poging niet in slaagt om het pakket (bij de buren) af te leveren, wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Hier kun je in het bezit van legitimatie, het pakket vanaf de volgende dag binnen 3 weken afhalen bij een van de 2700 servicepunten.

Houd er rekening mee dat de meeste producten van Newborn Musthaves handgemaakt zijn en op bestelling worden gemaakt. Levering van producten geschied in principe binnen 1 - 3 werkdagen na ontvangst van de betaling, maar bij drukte kan het indicenteel wat langer duren met een maximun van 10 werkdagen.

Voor de Dirty Old Canvas wordt € 2,95 in rekening gebracht.  Voor alle overige producten of combinaties wordt gestreefd naar een brievenbus pakketpost van € 3,95. Dit betreft een standaard verzending zonder track & trace. Indien dit niet toereikend is, zal dit als pakketpost verstuurd worden en bedragen de kosten € 6,95. Hierop zit wel een track & trace.

NB: Vanaf 1 januari 2015 is NM verplicht om over de verzendkosten een btw percentage van 21% te berekenen. 

 

BESTELLING AFHALEN
Bij het afronden van je bestelling kun je er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen bij Newborn Musthaves in Apeldoorn. Dit dient ten alle tijden te gebeuren op afspraak.

Let op: De verkoop geschied niet vanuit een winkelpand, maar vanuit een woning en er dient contant betaald te worden, er is GEEN pinautomaat aanwezig.

© 2014 - 2019 newbornmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel