Betalen

Betalingen voor binnen en buitenland
Je kunt bij Newborn Musthaves zowel in Nederland, als vanuit het buitenland op verschillende en veilige manieren betalen. Naast iDeal, Creditcard, Paypal en Afterpay kun je ook betalen via bankoverschrijving/ internetbankieren: je maakt zelf het orderbedrag over op ING IBAN NL13INGB0006487728 t.n.v. Newborn Musthaves. Vermeld hierbij als onderwerp je factuurnummer. Voor de betalingen via iDeal werkt Newborn Musthaves samen met Mollie.

Geld transacties
Betaal je met iDeal? Dan wordt het geld binnen één dag door Mollie aan ons overgemaakt. Houdt bij betaling via bankoverschriving rekening (met name vanuit Belgie) met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Je bestelling wordt pas gemaakt en verzonden nadat de betaling is ontvangen. Indien de betaling niet is afgerond, sturen wij een betalingsherinnering. Hebben wij na zeven werkdagen nog geen betaling of reactie ontvangen, dan zal de bestelling worden geannuleerd.

Acties en kortingscodes
Prijzen kunnen variëren. Je hebt geen recht op het retouren van een product bij eventuele acties of aanbiedingen waarin hetzelfde product later een andere prijs heeft. Heb je een kortingscode gebruikt en stuur je (een deel van) de bestelling retour? Dan vervalt de korting en wordt de factuur opnieuw berekend. Je betaald dan wel de gemaakte verzendkosten.

Cadeaubonnen
Newborn Musthaves heeft haar eigen cadeaubonnen, uitsluitend verkrijgbaar bij Newborn Musthaves vanaf 10 euro en voor onbepaalde tijd inwisselbaar in onze webshop. Elke cadeaubon beschikt over een unieke code die je invult tijdens het bestelproces. Je kunt meerdere cadeaubonnen bij één bestelling gebruiken, stuur ons hiervoor een mail op info@newbornmusthaves.nl en wij maken een nieuwe code aan voor het totaalbedrag! Het bedrag op de caseaubon dient in één keer besteedt te worden. Is je bestelling duurder dan je tegoed? Het resterende bedrag kun je bijbetalen via een van de andere betaalwijzen. Cadeaubonnen kunnen niet ingewisseld worden voor geld.

 

 

© 2014 - 2020 newbornmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel